Sobota 7.7.2012 - U Hada

Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Sobota 7.7.2012

2012 > Cyklodovolená Biesczady

Hned ráno odjíždíme do Stakčína, kde naše cesta začala. Dáváme si přesto, že je zase vedro salát, rohlík, no snad to dopadne dobře. Po cestě se stavujeme ještě v krámu, dáváme si někdo ovocné pivo, někdo opravdické. Přijíždíme do Humenného a ptáme se na dobrou restauraci, kde bychom se mohli ještě najíst. Domácí poradí dobře, dříve než se tam ale dostaneme, musíme čekat na křižovatce dost dlouho, koná se zde totiž sjezd historických vozidel. Koukáme na krásné exempláře, mimo jiné na závodní Škodu 130 RS.
Hospodu „Šariš“ nacházíme celkem snadno, dáváme si jídlo a jelikož máme ještě spousty času jedeme se k řece vykoupat. Sedíme pod střechou v hospodě a koupat se chodíme střídavě, je tady dost „tmavoslováků“, takže nechceme aby se nám ještě něco přihodilo.
Blíží se odjezd domů, nakupujeme ještě nějaký proviant na noc do vlaku a čekáme na příjezd. Ještě několik kapůrkových na rouzloučenou, nakládáme kola a nalézáme do kupé, kde je však nedýchatelno. Večer v 11 hodin v Košicích ukazoval teploměr 31 stupňů, v Ostravě na nádraží
pořádně rušno, loučí se tam totiž cikánské rodiny, řev který přehluší i lokomotivu.

 
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky