Středa 4.7.2012 - U Hada

Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Středa 4.7.2012

2012 > Cyklodovolená Biesczady

Probuzení všelijaké, dáváme si sprchu a čekáme co dál. Za chvíli volá Honza, prokurátor rozhodl o výši trestu. Honza odsouzen kě 1.000,- zlotých za požití alkoholu při jízdě na kole. Na pokutu se samozřejmě skládáme všichni, mohli zatknout každého zás. Kdybychom na pokutu neměli, Honzovi by hrozilo až 30 dní vězení, takhle to spravila „pouze“ jedna noc, která ale asi stála za to. Dáváme Zofii peníze aona asi v 9 hodin odjíždí pro našeho trestance.
Za hodinu je zpět, a my se s Honzou vítáme. Poděkováni manželům Puchovým co pro nás vše udělali, společné foto a odjezd směr Terka a Cisna. Cestou ještě vykoupání, jídlo kebab a k pití pouze Pepsi-Colu. Policie projíždí nenápadně okolo a sleduje co pijeme. Ještě nákup jídla na večeři v krámku, potkáváme zde Čechy kteří jedou ale směrem odkud jsme přijeli my. Dáváme jim ponaučení co se nám přihodilo, nevěří, ale po předložení důkazů už věří a tvrdí, že si dají pozor.
Poradili nám pěkný nocleh v pravděpodobně bývalé trampské osadě „Banderoza“. S Karlíkem se ještě jedeme poohlédnout po nějakém jiném noclehu, ale Honza mezi tím získal povolení od manželky majitele na přespání. Umývání v potoce, trošku uspávacího prostředku a další den je za námi.

 
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky